Autohuoltopalvelut

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuolto

Kaikki autot pitää huoltaa säännöllisesti. Näin auto pysyy kunnossa ja sen takuu voimassa. Autonvalmistaja määrittelee auton huolto-ohjelman. Tarkista siis auton huoltokirjasta tai valmistajalta, milloin on seuraavan määräaikaishuollon aika. Varaa aika määräaikaishuoltoon netin ajanvarauksella tai soittamalla Autoasi Viikkiin.

Pikahuolto

Eikä autosi toimi normaalisti? Tuo se meille pikahuoltoon. Pikahuollossa selvitämme, mikä on vikana ja miten vika saadaan korjattua. Pienemmät viat voidaan yleensä korjata heti – ja joka tapauksessa saat arvion korjaus- tai huoltotarpeesta ja sen aikataulusta. Pikahuoltoon ei tarvitse varata etukäteen aikaan, vaan tutkimme ja huollamme autot saapumisjärjestyksessä.

Pikahuolto
Tuulilasin vaihdot

Tuulilasin vaihto

Onko autosi tuulilasissa särö tai halkeama? Jos vaurio on yli kahden euron kolikon kokonainen tai lähellä tuulilasin reunaa, tuulilasi kannattaa useimmiten vaihtaa kokonaan. Pienemmät vauriot voidaan korjata tuulilasia vaihtamatta. Aja vain ehjällä tuulilasilla! Rikki oleva tuulilasi on turvallisuusriski, ja se voi myös aiheuttaa, että auto hylätään katsastuksessa. Varaa aika tuulilasin vaihtoon netin ajanvarauksella tai soittamalla Autoasi Viikkiin.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite pitää huoltaa säännöllisesti, mielellään vuosittain tai vähintään joka toinen vuosi. Huolto takaa, että auton ilmastointi toimii oikein joka säällä. Huoltamaton ilmastointilaite voi mennä rikki, jolloin edessä on suurempi korjaus. Varaa aika ilmastointihuoltoon netin ajanvarauksella tai soittamalla Autoasi Viikkiin.

Ilmastointihuolto
Diagnostiikka ja Sähkötyöt

Diagnostiikka ja sähkötyöt

Palaako autossasi häiriövalo? Selvitämme hetkessä, mistä on kyse. Autoasi Viikki pystyy lukemaan eri automerkkien vikakoodeja ja tutkimaan ja korjaamaan sähkövikoja. Varaa aika vikakoodin lukuun sekä sähkövian tunnistamiseen ja korjaamiseen netin ajanvarauksella tai soittamalla Autoasi Viikkiin.

Auton korjauspalvelut

Kuuluuko autossasi erikoisia ääniä tai tuntuuko, ettei ajaminen suju aivan tavallisesti? Tai onko auton kyljessä naarmuja tai lommoja?

AutoasiViikin palveluihin kuuluvat myös monipuoliset korjaustyöt. Määritämme vian ja vaihdamme rikkinäisen osan, ja huolehdimme myös siitä, että autosi näyttää moitteettomalta. Soita meille ja kysy lisää korjauspalveluista!

Tuo autosi hyvään hoitoon!

Autoasi Viikki huoltaa kaikki automerkit nopeasti ja asiantuntevasti.

Valikko